![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem vyslán jeden z těchto, ale jako můj budovat něco změnilo, budu post znovu, potřebuju avide na PSU získat.
Postava: Intel Quad Q9450 Jádro Nvidia 8800 - není ještě rozhodnuto, který model, bude záviset na cenách, když i koupit (pravděpodobně nebude když ultra) Základní deska Gigabyte s chipsetem p35 2 * Rozhodující Ballistix tracer DDR2 PC2-8500 Memory Optické mechaniky (stále rozhodování) 2 * Raptor disky (asi 74GB, ale může být 150gigabajt) aktuální 2 SATA HDD pár případě ventilátory (některé s LED o) A některé USB napájené zařízení Nejsem si jistý, kolik že vlastně dělá dost rozdíl, ale zní to všechno tak víš. Mám zájem o PSU ne více než 80 liber rearly, ale když jsem se já mohl jet vyšší, ale já si nebudou moci dovolit nadměrném množství. Díky Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš pravděpodobně hledáte na 800w PSU plus pro všechny, že
| |||
| |||
| oh Přemýšlel jsem o 600-650 bude dělat, rád jsem se zeptala té doby, uvidíme se podíváme na některé možnosti 800W, ale pokud víte, že dobré jsou kolem mé cenové rozpětí můžete název je prosím |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi vzhled, ale to může být trochu příliš nákladné, budu se snažit, aby se vešly do mého rozpočtu, když je-li to možné |
|
| |||
| |||
| Oh, and I'm nebude OCing žádné ze složek, které nejsou atleast dokud nejsou dost staré, takže mám stále potřebují vysoký výkon PSU nebo mohu dělat s poněkud menší? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kontrola Tato kalkulačka mimo .... Vypadá docela dobře.
| |||
| |||
| Kalkulačka říká 644W s 1 GPU (8800 Ultra) a 792W s SLI (kdysi jsem 8800 Ultra, jak jsem předpokládat, že mají nejvyšší moc consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy hledáte na 650W-700w pravděpodobně. Pokud jste se masivně větší moc efektivní, studenější a rychlejší (s OC) 8800GT nebo GTS, a 8400, místo aby cheapo čtyřjádrových můžete pravděpodobně snížit ji na 500-550.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaké jsou 115 a 320 Za napájení? | boywash12 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 27. červenec 2009 23:53 |
| Potřebuji nový zdroj napájení? | JiggyFly | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 5. ledna 2008 22:13 |
| Napájení | carpious | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. ledna 2008 14:44 |
| CPU napájení. | ukmm | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. prosince 2007 07:25 |
| Nové Napájení | Varg | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 7. listopad 2007 14:30 |
| Thread Nástroje | |
| |