![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν έχω δημοσιεύτηκε πριν από ένα από αυτά, αλλά όπως μου οικοδομήσουμε έχει αλλάξει ελαφρώς, μετά πάλι θα μου, χρειάζομαι κάποια avide σε PSU να αποκτήσετε.
Κατασκευάστηκε: πυρήνα Intel Quad Q9450 Nvidia 8800 - δεν έχει ακόμα αποφασίσει ποιο μοντέλο, θα εξαρτηθεί από τις τιμές όταν αγοράζουν (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ένα υπερσύγχρονο και αν) Σ. 35 Gigabyte μητρική πλακέτα με chipset 2 * Crucial Ballistix ιχνηθέτη DDR2 PC2-8500 Memory Οπτικών δίσκων (ακόμα αποφασιστεί) 2 * RAPTOR δίσκων (74GB, αλλά πιθανότατα θα μπορούσε να 150GB) ισχύουσας 2 SATA hdds μερικές περιπτώσεις οπαδών (περίπου με το LED) Και μερικές συσκευές USB powered Δεν είμαι σίγουρος πόσο ότι πράγματι κάνει αρκετά τη διαφορά, αλλά πρόσθεσε ότι όλα ώστε να γνωρίζετε. Ψάχνω ένα PSU δεν περιέχει περισσότερα από £ 80 rearly, όμως, αν έχω να μου να είναι σε θέση να προχωρήσει περισσότερο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν υπερβολικές ποσότητες. Ευχαριστώ Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας ίσως κοιτάζετε ένα συν 800w PSU για όλα αυτά
| |||
| |||
| Ω σκεφτόμουν περίπου 600-650 θα κάνουμε, χάρηκα ρώτησα τότε, θα πάρω μια ματιά σε μερικές επιλογές 800W, αλλά αν γνωρίζει καλά γύρω μου εύρος τιμών μπορεί να τους όνομα σας παρακαλώ |
|
| |||
| |||
| Μου αρέσει η όψη του, αλλά μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά δαπανηρή, θα προσπαθήσω να ταιριάζουν σε αυτό τον προϋπολογισμό μου όμως, αν είναι δυνατόν |
|
| |||
| |||
| Ω, είμαι και δεν πρόκειται να OCing καμία από τις συνιστώσες του, μέχρι να atleast δεν είναι αρκετά παλιά, οπότε μπορώ να κάνω ακόμη ανάγκη από ένα υψηλής ισχύος PSU ή μπορώ να κάνω με ελαφρά μικρότερες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έλεγχος αυτόν τον υπολογιστή out .... φαίνεται πολύ καλή.
| |||
| |||
| δοκιμάζω αυτό που τα πάντα σε ό, τι έχετε, αλλά και που να τυχόν αναβαθμίσεις που μπορεί να κάνει π.χ. αν έχετε μία κάρτα γραφικών, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα άλλο SLI για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πει και 2 ώστε να μπορείτε να δείτε τι PSU που χρειάζεστε, αν θέλετε να αναβάθμιση |
|
| |||
| |||
| Η αριθμομηχανή λέει 644W με 1 GPU (8800 ultra) και 792W με SLI (Ι χρησιμοποιούνται 8800 ultra, όπως υποτίθεται ότι έχουν την υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτάζετε 650W-700w μάλλον. Αν έχεις τη δύναμη μαζικά πιο αποτελεσματική, πιο δροσερό, και ταχύτερη (με OC) 8800GT ή GTS, και 8400, αντί του ότι θα μπορούσατε να cheapo τετράκλινα πιθανότατα κόβουμε σε 500-550.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|