![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobro sam jedan od tih posted prije, ali kako je promijenio moj izgraditi nešto, ja ću se poslije opet mi treba neki avide na PSU dobiti.
Build: Intel Quad core Q9450 Nvidia 8800 - nije odlučio koji model još, ovisit će o cijeni kada se mogu kupiti (vjerojatno neće biti ultra ipak) Gigabajt s p35 chipset matične ploče 2 * presudno Ballistix punkcija DDR2 PC2-8500 Memory Optički pogon (još odlučivanja) 2 * Raptor diskovi (vjerojatno 74GB, ali bi moglo biti 150GB) tekuće 2 SATA hdds nekoliko slučaja obožavatelji (neki s LED-a) I neki powered USB uređaji Nisam siguran koliko je to zapravo čini dosta razlika, ali sam dodao kako se sve to znaš. Ja sam obličje za PSU ne više od 80 £ rearly, ali ako sam ja to mogli ići viša, ali neću moći priuštiti prevelike iznose. Hvala My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše vjerojatno gledate jedan plus 800w PSU za sve što
| |||
| |||
| oh sam mislio oko 600-650 bi, drago mi je pitao tada, ja ću pogledati neke 800W opcije, ali ako znate dobre one oko moje Raspon cijene možete ih molimo ime |
|
| |||
| |||
| Sviđa mi se izgled, ali je svibanj biti malo previše skupo, a ja ću pokušati stati u moj proračun iako, ako je moguće |
|
| |||
| |||
| Oh, i Im 'ne idući u biti OCing bilo koje komponente, atleast ne dok su jako stara, tako da mi još uvijek trebati Snažni PSU ili mogu prihvatiti da nešto manje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjera ovaj kalkulator out .... izgleda prilično dobro.
| |||
| |||
| pokušati ovo postavite sve na što imate, ali i postaviti ga na eventualne nadogradnje možete napraviti npr. ako imate jednu grafičkom karticom, ali možda ćete dobiti još jednu da se uvjerite u sli reći imate 2 pa možete vidjeti što vam treba PSU ako želite nadogradnja |
|
| |||
| |||
| Kalkulator kaže 644W sa 1 GPU (8800 Ultra) i SLI sa 792W (JA iskorišten 8800 ultra, kao što sam ga preuzeo vlast imaju najveći consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're looking at 650W-700W vjerojatno. Ako ste dobili više snage masivno učinkovita, hladnjaci, i brže (s OC) 8800GT ili GTS i 8400, umjesto da cheapo quad vjerovatno ste mogli izrezati ga na 500-550.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Trebam li Nova Napajanje? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. siječanj 2008 22:13 |
| Napajanje | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. siječanj 2008 14:44 |
| CPU napajanje. | ukmm | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 12. prosinac 2007 07:25 |
| Novi Napajanje | Varg | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 7. studeni 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |