![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát én hirdették az egyik előtt, de én építeni változott kissé, majd újra elküldeni, kell némi avide a PSU megszerezni.
Testfelépítés: Intel Q9450 Quad core Nvidia 8800 - nem döntött, melyik modell még, attól függ, az árak, amikor vásárolni (valószínűleg nem lesz olyan ultra bár) Gigabyte alaplap a p35 chipset 2 * Crucial Ballistix tracer DDR2 PC2-8500 memória Optikai meghajtó (még döntés) 2 * Raptor meghajtók (valószínűleg 74GB, de lehet, 150GB) jelenleg 2 SATA HDDs Néhány esetben szurkolók (néhány LED's) És egy kis USB-powered eszközök Nem vagyok benne biztos, hogy mennyi az ténylegesen annyi a különbség, de hozzátette, hogy minden így tudom. I am looking for a tápegység nem több, mint 80 £ rearly, de ha még én is képes, hogy magasabb, de nem lesz képes megfizetni a túlzott mennyiségben. Köszönöm My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön valószínűleg keresnek egy plusz 800W psu, hogy az összes
| |||
| |||
| oh Gondoltam 600-650 tenne, boldog, majd megkérdezte, én is egy pillantást néhány 800W lehetőségeket, de ha tudsz jó körül én Árfekvés tud nevét kérjük őket |
|
| |||
| |||
| Tetszik, nézd meg, de előfordulhat, hogy egy kicsit túl drága, megpróbálom úgy, hogy illeszkedjen be a költségvetést, hogy ha lehetséges |
|
| |||
| |||
| Ja, és én nem leszek OCing bármely összetevőjére, atleast csak azok meglehetősen régi, úgy tudom még mindig szükség van egy nagy teljesítményű tápegység és tudom, hogy van kicsit kisebb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőriz A számológép végre .... Elég jól néz ki.
| |||
| |||
| A számológép mondja 644W, 1 GPU (8800 Ultra) és 792W az SLI (Régen 8800 ultra, mint azt feltételezni, hogy a legnagyobb erővel consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maga nézett 650W-700W talán. Ha megvan a tömegesen több hatalmat hatékony, hűvösebb, és gyorsabb (az OC) 8800GT vagy GTS és a 8400 helyett, hogy cheapo quad akkor vágta le a 500-550.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a 115 és 320 mögött a tápegység? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. július 2009 23:53 |
| Do I Need A New Power Supply? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. január 2008 22:13 |
| Áramellátás | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. január 2008 14:44 |
| CPU tápegység. | ukmm | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. december 2007 07:25 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |