![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן יש לי אחד כזה פורסם בעבר, אלא גם לבנות שלי השתנה מעט, אני לכתוב שוב, אני צריך קצת avide על PSU להגיע.
בנה: Intel Quad core Q9450 Nvidia 8800 - לא החליטו עדיין מודל בו, תהיה תלויה מחירים כשאני קונה (כנראה לא יהיה על אף Ultra) Gigabyte עם לוח האם p35 שבבים 2 * חיוני Ballistix נותב DDR2 PC2-8500 זיכרון כונן אופטי (עדיין מחליט) 2 * raptor כוננים (74GB, אבל כנראה עשוי להיות 150GB) SATA 2 הנוכחי hdds כמה אוהדים מקרה (עם קצת LED's) ועוד כמה התקני USB Powered אני לא בטוח כמה זה באמת עושה מספיק הבדל, אבל הוספתי את זה כל כך שאתה יודע. אני מחפש PSU לא יותר מ 80 £ rearly, אולם אם אני צריך אולי אני יוכל ללכת יותר, אבל אני לא יכול להרשות לעצמו להיות מוגזם הסכומים. תודה המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את כנראה מסתכל על 800w PSU בנוסף לכל זה
| |||
| |||
| אוי חשבתי על 600-650 היה עושה, אני שמח שאלו אז, אני יהיה חייב לראות כמה אפשרויות 800W, אבל אם אתה מכיר הטובות שלי סביב מחיר בדולרים שם אותם אתה יכול בבקשה |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את המראה של זה, אבל זה עלול להיות קצת יותר מדי יקר, אני מנסה להתאים אותו לבית שלי, אם כי התקציב אם ניתן |
|
| |||
| |||
| אה, ואני לא הולך להיות OCing של כל הרכיבים, atleast לא עד שהם די ישנים, אז אני עדיין צריך כוח גבוה PSU או האם אני יכול להסתפק במעט קטן יותר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לבדוק זה מחשבון מחוץ .... נראה די טוב.
| |||
| |||
| את המחשבון אומר 644W עם 1 GPU (8800 Ultra) ו 792W עם SLI (הייתי 8800 Ultra, כפי שאני צריך להניח את זה העוצמה הגבוהה ביותר consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה מסתכל 650W-700W כנראה. אם יש לך את הכוח massively יותר יעיל, מקרר, ו מהר יותר (עם OC) 8800GT או GTS, ו 8400 במקום cheapo מרובע כי סביר להניח שאתה יכול לחתוך אותו ל 500-550.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|