![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš Posted vieną iš šių ir anksčiau, bet kaip man sukurti šiek tiek pasikeitė, aš po kartą, man reikia šiek tiek PSU Avide gauti.
Figūra: Intel Q9450 Quad Core NVIDIA 8800 - nenusprendė, kuris modelis dar priklausys nuo kainos, kai perka (tikriausiai nebus labai nors) Gigabyte plokštę su P35 chipsetu 2 * Svarbi Ballistix bandomųjų DDR2 PC2-8500 atmintis Optinis diskas (dar nuspręsdama) 2 * Raptor diskai (tikriausiai 74GB, bet gali būti 150GB) dabartinis 2 SATA HDD kelios atveju gerbėjų (kai kurie su LED's) Ir kai kurie USB powered prietaisai Nesu tikras, kiek iš tikrųjų tampa pakankamai skiriasi, tačiau aš jį pridėti visi taip žinote. Aš ieškau PSU ne daugiau nei £ 80 rearly, tačiau, jei turiu aš taip galėtų būti didesnis, bet aš negali sau pernelyg daug. Ačiū Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų tikriausiai ieško 800W PSU plius už tai, kad
| |||
| |||
| O aš galvojau apie 600-650 tai daryti, mielai aš paprašiau tada, I'll have tam tikru 800W galimybių ieškoti, bet jei žinote gerų aplink savo kainų intervalas galite juos įvardyti prašom |
|
| |||
| |||
| Man patinka jo išvaizdą, bet jis gali būti šiek tiek per brangus, pasistengsiu, kad tilptų ji į mano biudžetą, tačiau, jei įmanoma, |
|
| |||
| |||
| Oh, ir aš neketinu būti OCing Bet kurį iš komponentų, atleast negalima tol, kol jie yra gana sena, todėl aš vis dar reikia didelio galingumo PSU ar aš galiu daryti su šiek tiek mažiau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrinti šį skaičiuoklė out .... atrodo gana gerai.
| |||
| |||
| bandyti šitas nustatyti viską, ką turite, bet ir nustatyti, kad jis visus galimus patobulinimus jūs galite padaryti, pvz jei turite vieną grafikos plokštę, bet jūs galite gauti kitą su SLI įsitikinkite, kad u pasakyti, jūs turite 2 tai galima pamatyti, kokie PSU jums reikia, jei norite atnaujinti |
|
| |||
| |||
| Skaičiuoklė sako 644W, 1 GPU (8800 Ultra) ir 792W su SLI (I used 8800 Ultra, kaip aš manyti, kad turi didžiausią galią consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're looking at 650W-700W tikriausiai. Jei turite masiškai labiau efektyvus, aušintuvas, o greičiau (su organizuotu nusikalstamumu) ir 8800GT ar GTS, ir vietoj to, kad cheapo 8.400 Quad jūs turbūt galėtų sumažinti jį iki 500-550.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra 115 ir 320 Už Maitinimo? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27 liepa 2009 23:53 |
| Ar man reikės naujo maitinimo? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5 sausis 2008 22:13 |
| Maitinimo | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1 sausis 2008 14:44 |
| CPU maitinimo. | ukmm | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 12 gruodis 2007 07:25 |
| Naujos maitinimo | Burzum | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 7 lapkritis 2007 14:30 |
| Temos įrankiai | |
| |