![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu man ir sūtījis vienu no šiem agrāk, bet mans veidot ir mainījies nedaudz, es pastu vēlreiz, man vajag dažas avide par PSU, lai saņemtu.
Pamatu: Intel Q9450 Quad Core Nvidia 8.800 - nav nolemts, kurš modelis vēl būs atkarīgs no cenas, ja es pērku (varbūt nebūs ultra gan) Gigabyte mātesplate ar P35 chipset 2 * Izšķiroša Ballistix marķiera DDR2 PC2-8500 Memory Optiskā diskdziņa (joprojām lemj) 2 * raptor diskiem (iespējams, 74GB, taču varētu būt 150GB) Pašreizējās 2 SATA HDD dažas lietas ventilatori (daži ar LED's) Un daži USB powered ierīces Neesmu pārliecināts, cik daudz, kas faktiski dod pietiekami daudz atšķirību, bet man pievienot to visu, lai jūs zināt. Es meklēju PSU ne vairāk par £ 80 rearly, tomēr, ja man es spētu iet augstāk, bet es nevar atļauties pārmērīgas summas. Pateicība Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu iespējams, meklē 800W plus psu par visu, ko
| |||
| |||
| Ak, es biju domājis par 600-650 darītu, priecīgs es jautāju tad es ņemšu ieskatoties 800W iespējas, bet, ja jūs zināt par labu tiem, ap manu cenu diapazonu vai jūs varat nosaukt, lūdzu, |
|
| |||
| |||
| Man patīk skatīties uz tiem, bet tas var būt pārāk dārga, es centīšos, lai atbilstu to mans budžets tomēr, ja iespējams, |
|
| |||
| |||
| Ak, un es neesmu būs OCing jebkuru no sastāvdaļām, atleast Tikai tie ir diezgan veca, tāpēc man joprojām ir nepieciešama liela jauda PSU vai es varu darīt ar nedaudz mazāku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudīt Šajā kalkulators out .... izskatās diezgan laba.
| |||
| |||
| mēģinājums šis kas viss, kas jums ir, bet arī noteikt tā, lai visus iespējamos uzlabojumus jūs varētu darīt, piemēram, ja jums ir viena grafikas karte, bet jūs varētu saņemt citu, lai sli pārliecināties u teikt, jums ir 2, lai jūs varētu redzēt, kas psu jums, ja jūs vēlaties, lai jauninājums |
|
| |||
| |||
| Kalkulators saka 644W ar 1 GPU (8.800 ultra) un 792W ar SLI (I izmantots 8.800 ultra, kā es to pieņem, tas ir augstākās jaudas consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're looking at 650W-700W iespējams. Ja jums ir ievērojami lielāku enerģijas efektivitāti, dzesētāja un ātrāks (ar OC) 8800GT vai GTS un 8.400, nevis ka cheapo quad jūs droši vien varētu samazināt to uz leju līdz 500-550.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|