![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż mam wysłana przed jednym z nich, ale jak moja budować zmienił nieco będę po ponownym Potrzebuję avide na PSU się.
Kompilacja: Intel Quad Q9450 Rdzeń Nvidia 8800 - nie zdecydowano jeszcze, który model, będzie zależeć od ceny, kiedy kupować (prawdopodobnie nie będzie ultra chociaż) Gigabyte płyta główna z chipsetem P35 2 * Crucial Ballistix tracer DDR2 PC2-8500 Memory Napęd optyczny (nadal Decydując) 2 * Raptor napędy (74GB, ale prawdopodobnie może być 150GB) obecnych 2 SATA hdds kilka przypadku wentylatorów (niektóre z LED) I niektóre urządzenia USB powered Nie wiem, ile faktycznie czyni dość różnicę, ale dodaje to wszystko tak wiesz. I am looking for a PSU nie więcej niż £ 80 rearly, jednak jeśli mam do I będą mogły przejść wyższe, ale nie będą mogli sobie pozwolić na nadmierne ilości. Dzięki My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twój prawdopodobnie patrząc na plus 800w PSU dla wszystkich, że
| |||
| |||
| oh Pomyślałem o 600-650 uczynią, radosna Zapytałem wtedy będę miał się kilku 800W opcji, ale jeśli znasz się wokół mojej dobrej cenowym można ich nazwy należy |
|
| |||
| |||
| Podoba mi się wygląd, ale może to być zbyt kosztowne, będę starać się dopasować go do mojego budżetu choć jeśli to możliwe |
|
| |||
| |||
| Oh, and I'm not going to być OCing każdym ze składników, atleast dopiero są dość stare, więc mogę nadal potrzebujemy dużej mocy PSU czy mogę się z tym nieco mniejsza? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprawdzić ten kalkulator obecnie .... wygląda całkiem nieźle.
| |||
| |||
| próbować to zestaw do wszystkiego, co macie, ale także należy ustawić go na wszelkie możliwe aktualizacje można robić np. jeśli masz jedną kartę graficzną, ale można dostać się do innego SLI i upewnij się, że chcemy mieć 2, dzięki czemu można zobaczyć, co PSU musisz, jeśli chcesz uaktualnienia |
|
| |||
| |||
| Kalkulator mówi 644W z 1 GPU (8800 Ultra) oraz 792W z SLI (użyłem 8800 Ultra, jak zakładano to mieć najwyższej mocy zużycie) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're looking at 650W-700W prawdopodobnie. Jeśli masz więcej masowo energooszczędny, chłodnicy i szybciej (z OC) 8800GT lub GTS, a 8400 zamiast tego cheapo quad można prawdopodobnie wyciąć go do 500-550.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |