![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine am postat unul din aceste înainte, dar după cum mi-a schimbat uşor construi, voi posta din nou, am nevoie de unele avide pe o PSU pentru a obţine.
Construiţi: Intel Quad core Q9450 Nvidia 8800 - model care nu a decis inca, va depinde de preţurile când i cumpere (probabil nu va fi una ultra deşi) Gigabyte placa de baza cu chipset P35 2 * vitală Ballistix trasor DDR2 PC2-8500 Memorie Drive optic (încă decide) 2 * Raptor drive (74GB, probabil, dar ar putea fi 150GB) curent 2 SATA hdds câteva cazul fani (unele cu LED's) Şi unele dispozitive USB powered Nu sunt sigur cat de mult de faptul că de fapt destul de a face o diferenta, dar mi-am adăugat-o tot aşa să ştii. Caut o PSU nu mai mult de £ 80 rearly Cu toate acestea, dacă am s-ar putea să fie capabil să merg mai mare, dar eu nu va fi capabil de a acorda sume excesive. Mulţumesc Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dumneavoastră, probabil, se uită la un plus 800w PSU pentru că toate
| |||
| |||
| O m-am gandit la 600-650 ar face, bucur ca te-am întrebat atunci, voi avea o privire la unele opţiuni de 800W, dar dacă ştiţi de cei din jurul meu bun preţ gamă poti sa le numesc, vă rugăm să |
|
| |||
| |||
| Îmi place aspectul asta, dar acesta poate fi un pic cam prea costisitoare, voi încerca să-l încap în bugetul meu, deşi, dacă este posibil, |
|
| |||
| |||
| Oh, şi Im 'nu mergi la a fi OCing la oricare dintre componente, atleast nu până când nu sunt destul de vechi, aşa că trebuie să fac în continuare nevoie de o mare putere PSU sau pot face ca face cu puţin mai mic? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verifica acest calculator afară .... arata destul de bine.
| |||
| |||
| încerca acesta totul pentru a stabili ceea ce aveţi, dar şi setaţi-o pe orice posibil upgrade-urile s-ar putea face de exemplu, dacă aveţi o placă grafică, dar s-ar putea ajunge la un alt SLI asiguraţi-vă că aţi spus u 2, astfel încât să puteţi vedea ce PSU ai nevoie, dacă doriţi să upgrade |
|
| |||
| |||
| Calculatorul spune 644W cu 1 GPU (8800 ultra) şi 792W cu SLI (8800 ultra am folosit, după cum am asumat-o au cea mai mare putere consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pe care îl căutaţi la 650W-700W probabil. Dacă te-ai mai multă putere de masiv eficient, cooler, şi mai rapid (cu OC) 8800GT sau GTS, 8400 şi un loc de care cheapo quad ai putea, probabil, taie-l în jos pentru a 500-550.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |