![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak som vyslaný jeden z týchto, ale ako môj budovať niečo zmenilo, budem post znovu, potřebuju avid na PSU získať.
Postava: Intel Quad Q9450 Jadro Nvidia 8800 - ešte nie je rozhodnuté, ktorý model, bude závisieť na cenách, keď aj kúpiť (pravdepodobne nebude keď ultra) Základná doska Gigabyte s chipsetem p35 2 * Rozhodujúci Ballistix tracer DDR2 PC2-8500 Memory Optické mechaniky (stále rozhodovania) 2 * Raptor disky (asi 74GB, ale môže byť 150gigabajt) aktuálne 2 SATA HDD pár prípade ventilátory (niektoré s LED o) A niektoré USB napájané zariadenia Nie som si istý, koľko že vlastne robí dost rozdiel, ale znie to všetko tak vieš. Mám záujem o PSU nie viac ako 80 libier rearly, ale keď som sa já mohol ísť vyššie, ale já si nebudú môcť dovoliť nadmernom množstve. Vďaka Môj systém: Prvé OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Váš pravdepodobne hľadáte na 800W PSU plus pre všetkých, že
|
|||
|
|||
|
oh Přemýšlel jsem o 600-650 bude robiť, rád som sa opýtala tej doby, uvidíme sa pozrieme na niektoré možnosti 800W, ale ak viete, že dobré sú okolo mojej cenové rozpätie môžete názov je prosím
|
|
|
|||
|
|||
|
Páči sa mi vzhľad, ale to môže byť trochu príliš nákladné, budem sa snažiť, aby sa zmestili do môjho rozpočtu, keď je to možné
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh, and I'm nebude OCing žiadne zo zložiek, ktoré nie sú atleast kým nie sú dosť staré, takže mám stále potrebujú vysoký výkon PSU alebo môžem robiť s trochu menšie?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kontrola Táto kalkulačka mimo .... Vyzerá docela dobre.
|
|||
|
|||
|
Kalkulačka hovorí 644W s 1 GPU (8800 Ultra) a 792W s SLI (kedysi som 8800 Ultra, ako som predpokladať, že majú najvyššiu moc consumtion)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vy hľadáte na 650W-700W pravdepodobne. Ak ste sa masívne väčšiu moc efektívne, studenější a rýchlejší (s OC) 8800GT alebo GTS, a 8400, miesto aby cheap čtyřjádrových môžete pravdepodobne znížiť ju na 500-550.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|