![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро сам један од тих постед пре, али како је променио мој изградити нешто, ја ћу се после опет ми треба неки авиде на псу добити.
Буилд: Интел Куад цоре К9450 НВИДИА 8800 - није одлучио који модел још, зависиће од цени када се могу купити (вероватно неће бити ултра ипак) Гигабајт са п35 цхипсет матичне плоче 2 * пресудно Баллистикс пункција ДДР2 ПЦ2-8500 Меморы Оптички погон (још одлучивања) 2 * Раптор дискови (вероватно 74ГБ, али би могло бити 150ГБ) текуће 2 САТА хддс неколико случаја обожаватељи (неки са ЛЕД-а) И неки поуеред УСБ уређаји Нисам сигуран колико је то заправо чини доста разлика, али сам додао како се све то знаш. Ја сам хандсоме за псу не више од 80 £ реарлы, али ако сам ја то могли ићи виша, али нећу моћи приуштити превелике износе. Хвала Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше вероватно гледате један плус 800у псу за све што
| |||
| |||
| ох сам мислио око 600-650 би, драго ми је питао тада, ја ћу погледати неке 800У опције, али ако знате добре оне око моје Распон цене можете их молимо име |
|
| |||
| |||
| Свиђа ми се формат, али је мај бити мало превише скупо, а ја ћу покушати стати у мој буџет иако, ако је могуће |
|
| |||
| |||
| Ох, па Им 'не лијегање бити ОЦинг било које компоненте, атлеаст не док су јако стара, тако да ми још увек требати снажни псу или могу прихватити да нешто мање? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Провера овај калкулатор оут .... изгледа прилично добро.
| |||
| |||
| Калкулатор каже 644У са 1 ГПУ (8800 Ултра) и сли са 792У (ЈА искориштен 8800 ултра, као што сам га преузео власт имају највећи цонсумтион) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыоу'ре лоокинг ат 650У-700У вероватно. Ако сте добили више снаге масивна ефикасна, фрижидери, и брже (са ОЦ) 8800ГТ или ГТС и 8400, уместо да Цхеап Куад вероватно сте могли исећи га на 500-550.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|