![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, ama bu önce göndermiştiniz olarak inşa biraz tekrar yazı olacak, ben almak için bir PSU bazı avide gerekir değişti.
Yapım: Intel Core Quad Q9450 Nvidia 8800 - hangi modeli henüz fiyatları ile ilgili ne zaman i satın bağlıdır karar değil (belki bir derece olsa) olmayacak P35 yonga seti ile Gigabyte anakart 2 * Crucial Ballistix tracer, DDR2 PC2-8500 Bellek Optik sürücü (halen) karar vermek 2 * Raptor sürücüler (muhtemelen 74GB ama 150GB olabilir) Mevcut 2 SATA hdds birkaç durumda fanlar (bazı LED) Ve bazı USB aygıtları desteklenmektedir Ben ne kadar bu gerçekten yeterli bir fark yapar emin değilim, ama eklenen tüm bu nedenle biliyorum. Bir PSU fazla £ 80 rearly için Ancak ben daha yüksek, ancak aşırı miktarda göze durumunda gitmek mümkün olabilir zorunda arıyorum. Teşekkürler Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin muhtemelen bu bir artı 800w PSU bakarak
| |||
| |||
| Oh I 600-650 hakkında yapacağını düşünüyordum, sevindim Sonra istedi, ama bazı 800W seçeneklerine bir göz olur eğer iyi benim fiyat aralığı yaklaşık Lütfen onlara isim biliyorum |
|
| |||
| |||
| Bundan görünümünü gibi, ama bu da mümkün olduğunca çok az masraflı, benim bütçe içine sığacak şekilde çalışacaktır olabilir |
|
| |||
| |||
| Oh, ben gitmiyorum yaşıyorum, atleast değil kadar oldukça eski olduğunu, bu yüzden hala I yapabilirsiniz yüksek bir güç PSU veya gerek ben herhangi bir elemana OCing olarak biraz daha küçük olan var? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kontrol etmek Bu hesap makinesi .... dışarı oldukça iyi görünüyor.
| |||
| |||
| denemek bu ama ne var eğer bir grafik kartına sahip, ancak başka bir SLI emin olun olabilir U bunu eğer isterseniz ihtiyacınız ne PSU görebilirsiniz 2 söylüyorlar ayrıca örneğin yapacağım olası yükseltmeleri için ayarlamak için herşeyi ayarlamak yükseltme |
|
| |||
| |||
| Ben en yüksek güç consumtion varsayılmıştır Hesap makinesi 644W 1 GPU (8800 derece) ve 792W SLI ile söylüyor (I) 8800 Ultra kullanılan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen 650W-700w muhtemelen bakmak demektir. Eğer, ağır olarak daha fazla güç verimli, soğuk var ve daha hızlı 8800GT veya GTS OC () ve bir 8400 bu cheapo yerine muhtemelen 500-550 için kesildi verebilecek dört.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|