![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я помістив в одній з них і раніше, але в якості мого побудувати злегка змінилася, я буду знову пост, мені потрібно якийсь Avide на БП отримати.
Рік побудови: Intel Q9450 Quad Core NVIDIA 8800 - не вирішили, яку модель ще буде залежати від цін, коли я купую (ймовірно, НЕ буде, хоча Ultra) Gigabyte материнській платі з чіпсетом P35 2 * трасуючими Crucial Ballistix DDR2 PC2-8500 пам'яті Оптичний привід (ще вирішує) 2 * Raptor диска (74GB, але, ймовірно, може бути 150GB) поточний 2 SATA вінчестери Кілька вентиляторів випадку (деякі з СІД) А деякі пристрої USB Powered Я не знаю, скільки, що фактично робить досить різниці, але я додав все, щоб ви знали. Я шукаю БП не більше £ 80 rearly, однак якщо б мені довелося я міг би піднятися вище, але я не зможуть дозволити собі надмірних кількостях. Спасибо Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ймовірно ваш дивлячись на БП 800W плюс за все, що
| |||
| |||
| Та я думав про 600-650 буде робити, рада, що я запитав тоді, мені доведеться поглянути на деякі 800W варіантів, але якщо ви знаєте хороші навколо мого цінового діапазону Ви можете їх назвати, будь ласка |
|
| |||
| |||
| Мені подобається дивитися його, але він може бути дуже дорогим, я постараюся, щоб вписати його в мій бюджет, хоча, якщо можливо |
|
| |||
| |||
| Так, і я не збираюся бути OCing будь-якого з компонентів, не Atleast поки вони досить старі, так що я ще потрібен блок живлення високої потужності чи можу я робити з дещо меншим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевіряти Цей калькулятор з .... виглядає досить добре.
| |||
| |||
| намагатися цей встановити все, що у вас є, але і встановити його в будь-якому можливе оновлення можна зробити, наприклад, якщо у вас є відеокарта, але ви можете отримати іншу SLI переконайтеся, що у вас є сказати 2 так що ви можете побачити, що блок живлення для Вас, якщо Ви хочете Оновлення |
|
| |||
| |||
| Калькулятор говорить 644W з 1 GPU (8800 Ultra) і 792W з SLI (я використовував 8800 Ultra, як я припускав, це найвищий споживана потужність) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви дивитеся на 650W-700W наверное. Якщо ви отримали масове більш економічними, прохолодніше, і швидше (з OC) або 8800GT GTS, 8400 і замість цього сНеаро Quad можна, ймовірно, скоротити його до 500-550.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що таке 115 і 320 За харчування? | boywash12 | Справа & блоки живлення | 10 | 27 липня 2009 23:53 |
| Чи потрібен мені Нова харчування? | JiggyFly | Справа & блоки живлення | 6 | 5 січня 2008 22:13 |
| Харчування | carpious | Справа & блоки живлення | 2 | 1 січня 2008 14:44 |
| Постачання процесора. | ukmm | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 12 грудня 2007 07:25 |
| New Power Supply | Варг | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 7 листопада 2007 14:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |