![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей:)
Im гледаха към следващото ми Компютър "начало изгради Intel базирани Duo" и аз се търси най Дела "и са взели решение за всички outher компоненти", но би било много greatfull на всякакви съвети / предложения по случаи от членове на TCF, двете ми харесва до този момент --- 1-во> ANTEC деветстотин 2рото> A + Дело Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами този звяр.
| |||
| |||
| Wolfey! този брилянтен линк като X-дело е само на 14 мили от мен (местно) благодаря ти: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats вашия бюджет? Можете след занижени или малко bling? Прозорец?
|
| |||
| |||
| Bling! Да странични прозореца като кабели MOLEX ще се modded студена Cs светодиоди и добави, £ 100 върховете попита за £ £ £ за моя 21-ви към следващото ми Телосложение: D |
|
| |||
| |||
| Определено ANTEC 900 тогава. Големият вентилатор (както с другите случай) се вписва добре в размерите на ANTEC, отколкото на другия. Лесно е да се изгради в добро въздушния поток. Лесно решение за мен.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL ви благодаря Алекс / Ем сега имам решение да се направят, но много време, благодаря ви за съвета много ценят: D |
|
| |||
| |||
| Това е случай, че използва за изграждане на последния ми игрални система. Харесвам уникални случаи. Аз прекарват толкова много време в моя компютър, че ми харесва да има някои очи бонбони. |
|
| |||
| |||
| Ир са Accer? Снимка - линк, моля? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 2 PSU в един случай? | pete21 | Случаи & Power Доставки | 11 | 4 Август 2008 10:14 |
| Нов случай | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 5 | 27 април 2008 14:27 |
| Най-добрия случай!?!? | gaza14 | Случаи & Power Доставки | 12 | 5-и парламентарен Апр 2008 09:24 |
| В най-добрия случай за мен | Raver | Случаи & Power Доставки | 5 | 6 декември 2007 02:24 |
| Търсите случай | Влад | Случаи & Power Доставки | 9 | 4 Декември 2007 08:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |