![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj:)
Im hledáte k mé další počítač "doma stavět Intel Duo založené" a já jsem hledala v Případy "Rozhodl jsem o všech outher komponent", ale bude velmi greatfull jakékoli rady / náměty na věci z členů TCF, dva se mi líbí až do teď --- 1.> Antec Nine Hundred 2.> A + Case Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co tato šelma.
| |||
| |||
| Wolfey! to je geniální odkaz X-Case je pouze 14 mil ode mě (místní) děkuji: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je váš rozpočet? Ty po podhodnoceny nebo trochu Bling? Okna?
|
| |||
| |||
| Bling! ano boční okna jsou kabely MOLEX bude modded studenou Cs a LED zní, 100 liber topy požádal o £ £ £ na mé cestě k mým 21. Další postava: D |
|
| |||
| |||
| Určitě Antec 900 potom. Vzhledem k velkým ventilátorem (stejně jako ostatní věci) pěkně zapadá do rozměrů se Antec spíše než ten druhý. Snadno se staví v dobré proudění vzduchu. Snadné rozhodnutí na mě.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol děkuji Alex / Em teď jsem rozhodnutí učinit, ale spoustu času, děkuji vám za vaše rady velmi ocenili: D |
|
| |||
| |||
| To je případ jsem použil na vybudování poslední herní systém. Rád jedinečné případy. I tráví tolik času na mém počítači, které jsem chtěl mít nějaký oční-cukroví. |
|
| |||
| |||
| Er byly Accer? foto - odkaz prosím? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 2 PSU v jednom případě? | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 11 | 4. srpna 2008 10:14 |
| Nové věci | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 27. dubna 2008 14:27 |
| Nejlepším případě!?? | gaza14 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 5. dubna 2008 09:24 |
| Nejlepší věc pro mě | Homosexuál | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 6. Prosinec 2007 02:24 |
| Hledáte pro případ | Vlad | Případy & Napájecí zdroje | 9 | 4. prosinec 2007 08:22 |
| Thread Nástroje | |
| |