![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου:)
Im αναζητούν προς δίπλα μου Υπολογιστών "σπίτι οικοδομήσουμε Intel Duo βασίζεται" και έχω εξετάζει υποθέσεις "Έχω αποφασίσει για όλα τα συστατικά outher" αλλά θα ήταν πολύ greatfull κάθε συμβουλή / προτάσεις σχετικά με τις περιπτώσεις από τα μέλη της TCF, τα δύο μου αρέσουν μέχρι τώρα --- 1α> Antec εννιακόσια 2α> A + Case Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι θα γίνει με αυτό το τέρας.
| |||
| |||
| Wolfey! thats μια λαμπρή σύνδεσμο ως X-υπόθεση είναι μόνο 14 μίλια από μένα (τοπική) σας ευχαριστώ: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι τον προϋπολογισμό σας; Μπορείτε μετά υποεκτιμάται ή λίγο bling; Παράθυρο;
|
| |||
| |||
| Bling! ναι πλευρά παράθυρο όπως καλώδια molex θα modded κρύο Cs και προστίθενται τα LED, £ 100 κορυφές ζήτησε £ £ £ μου προς την κατεύθυνση της 21ης δίπλα μου οικοδομήσουμε: D |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα Antec 900 τότε. Ο μεγάλος θαυμαστής (όπως και με την άλλη περίπτωση) ταιριάζει όμορφα σε διαστάσεις των Antec και όχι το άλλο. Εύκολο να οικοδομήσει στην καλή ροή αέρα. Εύκολη απόφαση για μένα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol ευχαριστώ Αλεξ / Εμ τώρα έχω μια απόφαση για να κάνουν, αλλά πολύ χρόνο σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας εκτίμησα πάρα πολύ: D |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η περίπτωση που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του συστήματος τελευταία μου παιχνίδια. Μου αρέσει μοναδικές περιπτώσεις. Θα δαπανήσει τόσο πολύ χρόνο για τους υπολογιστές μου ότι μου αρέσει να έχουν κάποιο μάτι-καραμέλες. |
|
| |||
| |||
| Er Accer ήταν; photo - σύνδεσμος παρακαλώ; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2 PSU σε μια περίπτωση; | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 11 | 4η Αυγούστου 2008 10:14 |
| Νέα περίπτωση | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 27 Απρ 2008 14:27 |
| Best περίπτωση!?!; | gaza14 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 5 Απρ 2008 09:24 |
| Η καλύτερη περίπτωση για μένα | Αρσενοκοίτης | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 6 Δεκ 2007 02:24 |
| Ψάχνετε για μια υπόθεση | Vlad | Θήκες & Τροφοδοτικά | 9 | 4 Δεκ 2007 08:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |