![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav:)
Im gleda prema mom next Computer "dom graditi Intel Duo baziran" Bio sam gledajući Cases "Ja sam odlučio o svim outher komponenti", ali bi bilo vrlo greatfull svakog savjete / prijedloge o slučajevima iz članova TCF, dva i like do sada --- 1.> Antec devet stotina 2.> A + Case My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što o ova zvijer.
| |||
| |||
| Wolfey! taj link briljantan kao X-Slučaj je samo 14 milja od mene (lokalno) hvala vam: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je proračun? Nakon understated ili malo bling? Prozor?
|
| |||
| |||
| Bling! yes strani prozora kao molex kabela će biti hladno modded Cs i LEDs dodao £ 100 vrhova trazzili £ £ £ na moj 21. prema mom next graditi: D |
|
| |||
| |||
| Definitivno Antec 900 onda. Veliki fan (kao što je slučaj sa drugim) lijepo uklapa u dimenzije od Antec nego drugi. Lako se izgrade, dobar protok zraka. Jednostavan rješenje za mene.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol hvala vam Alex / em sam odluku da se, ali dosta vremena hvala vam na savjetima vrlo cijenjeni: D |
|
| |||
| |||
| To je slučaj sam koristio za izgradnju moj zadnji gaming sistem. Sviđa mi se jedinstveni slučajevima. JA potrošeno toliko vrijeme na mojim računalima da sam željela imati neki oku-bomboni. |
|
| |||
| |||
| Er su Accer? Fotografija - link molim te? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2 PSU u jednom predmetu? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. kolovoz 2008 10:14 |
| Novi slučaj | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. travanj 2008 14:27 |
| Najboljem slučaju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. travanj 2008 09:24 |
| Najboljem slučaju za mene | Peder | Cases & Power Supplies | 5 | 6. prosinac 2007 02:24 |
| Traľite slučaju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. prosinac 2007 08:22 |
| Thread Tools | |
| |