![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdv:)
Im looking felé a következõ Computer "otthon építenek Duo Intel alapú", és én is néztem esetek "Úgy döntöttem, minden outher alkatrészek", de nagyon greatfull bármilyen tanácsot / javaslatokat esetben tagjai TCF, a két i like Eddig --- 1.> Antec Nine Hundred 2.> A + Case My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi van ez a barom.
| |||
| |||
| Wolfey! thats brilliáns összefüggést X-ügyben is csak 14 mérföld nekem (helyi) köszönöm: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a költségvetés? Azt követően, vagy alábecsülték a kis bling? Ablakot?
|
| |||
| |||
| Bling! Igen oldali ablakban a kábeleket molex lesz modded hideg Cs. és LED-ek hozzá, £ 100 felsők felkért £ £ £ én 21. felé a következõ építeni: D |
|
| |||
| |||
| Határozottan Antec 900 majd. A nagy rajongója (mint a többi esetben) illik szépen a méreteit a Antec mint a másik. Könnyen építeni, a jó levegő. Könnyű döntés nekem.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol köszönöm Alex / em most van egy döntés, de sok időt köszönöm a tanácsokat nagyon értékelte: D |
|
| |||
| |||
| Ez a helyzet, hogy én az utolsó gaming rendszer. Szeretem a különleges esetekre. Én igen sok időt töltenek a számítógép, amit én szeretnék egy kis eye-candy. |
|
| |||
| |||
| Er is Accer? fotó - link kérem? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 2 tápegység egy esetben? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. augusztus 2008 10:14 |
| Új ügy | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. április 2008 14:27 |
| Legjobb esetben!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. április 2008 09:24 |
| The Best Case for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6. december 2007 02:24 |
| Keresek egy eset | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Téma eszközök | |
| |