![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi:)
Im להסתכל לכיוון שלי ליד המחשב "הביתה לבנות אינטל Duo המבוססים" ואני כבר מסתכל מקרים "החלטתי על כל רכיבי outher" אבל יהיה מאוד greatfull כל עצה / הצעות על מקרים של חברי TCF, אני אוהב את שני עד עכשיו --- 1> ANTEC תשע מאה 2> א + תיק המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה לגבי זה בהמה.
| |||
| |||
| Wolfey! thats מבריק של הקישור כפי X-התיק רק 14 מייל ממני (מקומי) תודה: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה התקציב שלך? אתה לאחר understated או קצת בלינג? חלון?
|
| |||
| |||
| בלינג! כמו כן בצד חלון כבלים molex יהיה קר modded Cs ו LEDs הוסיף 100 £ tops ביקש £ £ 21 £ שלי לכיוון שלי הבא לבנות: D |
|
| |||
| |||
| אז בהחלט ANTEC 900. מעריץ גדול (כמו למשל במקרה השני) נכנס יפה לתוך ממדים של ANTEC ולא את השני. קל לבנות ב, טוב airflow. החלטה קלה בשבילי.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol תודה אלכס / em עכשיו יש לי ההחלטה, אבל מספיק זמן תודה על העצה מאוד appreciated: D |
|
| |||
| |||
| זהו מקרה נהגתי לבנות מערכת המשחק האחרון שלי. אני אוהב מקרים ייחודיים. אני מבזבז כל כך הרבה זמן על המחשב שלי כי אני רוצה לקבל קצת עיניים-ממתקים. |
|
| |||
| |||
| Er היו Accer? תמונה - קישור בבקשה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 2 PSU במקרה אחד? | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 11 | 4th אוגוסט 2008 10:14 |
| מקרה חדש | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 5 | -27 לאפריל 2008 14:27 |
| במקרה הטוב ביותר!?!? | gaza14 | מקרים & ספקי כוח | 12 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:24 |
| מקרה הכי טוב בשבילי | Raver | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 דצמבר 2007 02:24 |
| מחפש תיק | Vlad | מקרים & ספקי כוח | 9 | 4th דצמבר 2007 08:22 |
| שרשרת כלים | |
| |