![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi:)
Im looking my link Kitas Kompiuteris "Home" Intel "sukurtas remiantis Duo", o aš žiūri į bylas: "Aš jau nusprendė dėl visos outher komponentai", bet būtų labai greatfull visus patarimus ir pasiūlymus dėl bylos narius, TCF, dvi man patinka iki šiol --- 1.> Antec Nine Hundred 2.> + Case Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką apie šis gyvūnas.
| |||
| |||
| Wolfey! Thats puikus nuoroda kaip X-byla yra tik 14 mylių nuo manęs (vietos), Thank you: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jūsų biudžetui? Jums po sumažintos arba Bling bit? Langas?
|
| |||
| |||
| Bling! Taip šoninio lango, kabelius Molex bus modded šalto Cs LED pridūrė, kad 100 £ viršūnių paprašė £ £ mano 21. į mano kitą pastatyti: D |
|
| |||
| |||
| Tikrai Antec 900 tada. Didelis gerbėjas (kaip ir kitu atveju) priepuolių gražiai į Antec matmenis, o ne kita. Lengva statyti, geras oras. Easy sprendimą už mane.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol ačiū Alex / em dabar turiu sprendimą padaryti, bet daug laiko padėkoti Jums už Jūsų patarimus labai vertina: D |
|
| |||
| |||
| Šiuo atveju aš statyti paskutinio mano žaidimo sistema. Man patinka unikalių atvejų. Aš išleisti tiek daug laiko savo kompiuteriuose, kad aš noriu, kad kai akis saldainiai. |
|
| |||
| |||
| Er buvo Accer? Nuotrauka - Nuoroda prašome? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 2 PSU vienoje byloje? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4 rugpjūtis 2008 10:14 |
| Naujos bylos | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | Balandis 27, 2008 14:27 |
| Geriausiu atveju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5 balandis 2008 09:24 |
| Geriausiu atveju for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6 gruodis 2007 02:24 |
| Ieškote atveju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | Gruodis 4, 2007 08:22 |
| Temos įrankiai | |
| |