![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max:)
Im uita spre meu următor Computer "acasă construi Duo Intel bazate pe" şi i s-au uitat la cauzele "Am decis, la toate componentele outher", dar ar fi foarte greatfull de orice sfat / sugestii cu privire la cazurile de la membrii TCF, cei doi i place până în prezent --- 1> Antec nouă sute 2a> A + Case Sistemul meu: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce zici de aceasta bestie.
|
|||
|
|||
|
Wolfey!!! Thats un stralucit ca link-ul X-Cauza este de numai 14 mile de la mine (locale) multumesc: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce vă bugetul?
Aveţi după subestimate sau un pic de bling? Fereastra?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bling! da partea fereastra ca cabluri MOLEX va fi modded rece Cs şi LED-uri adăugate, £ 100 Topuri solicitat £ £ £ mea de pe 21 spre meu următor construi: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Categoric Antec 900 atunci.
Mare fan (ca şi în cazul celorlalte cazul) se potriveşte bine în dimensiuni de la Antec, mai degrabă decât una de alta. Usor de a construi în, bun airflow. Decizie uşoară pentru mine.
|
|||
|
|||
|
Lol mulţumesc Alex / Em acum am o decizie de a face, dar o gramada de timp, vă mulţumesc pentru sfaturi apreciat foarte mult: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Acesta este cazul am folosit pentru a construi sistemul de jocuri, ultima mea. Îmi place unic cazuri. Am petrece atât de mult timp de pe computerele mele pe care am dori să fac nişte ochi-bomboane.
|
|
|
|||
|
|||
|
Er au fost Accer? fotografie - link-ul te rog?
|