![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj:)
Im hľadáte k mojej ďalší počítač "doma stavať Intel Duo založené" a já jsem hledala v Prípady "Rozhodol som o všetkých Outhere komponent", ale bude veľmi greatfull akékoľvek rady / námety na veci z členov TCF, dva sa mi páči až do teraz --- 1.> Antec Nine Hundred 2.> A + Case Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo táto šelma.
| |||
| |||
| Wolfey! to je geniálna odkaz X-Case je iba 14 míľ odo mňa (miestne) děkuji: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je váš rozpočet? Ty po podhodnotené alebo trochu Bling? Okna?
|
| |||
| |||
| Bling! áno bočné okná sú káble MOLEX bude Modded studenú Cs a LED znie, 100 libier topy požiadal o £ £ £ na mojej ceste k mojim 21. Ďalšie postava: D |
|
| |||
| |||
| Určite Antec 900 potom. Vzhľadom k veľkým ventilátorom (rovnako ako ostatné veci) pekne zapadá do rozmerov sa Antec skôr než ten druhý. Ľahko sa stavia v dobrej prúdenie vzduchu. Ľahké rozhodnutie na mňa.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol děkuji Alex / Em teď jsem rozhodnutie urobiť, ale veľa času, ďakujem vám za vaše rady veľmi ocenili: D |
|
| |||
| |||
| To je prípad som použil na vybudovanie posledný herný systém. Rád jedinečné prípady. I trávia toľko času na mojom počítači, ktoré som chcel mať nejaký očné-cukroví. |
|
| |||
| |||
| Er boli Accer? foto - odkaz, prosím? |