![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт:)
Їм дивляться на мій наступний комп'ютер "будинок побудувати Intel Duo засновані", і я дивився на випадки "Я прийняв рішення за всіма компонентами Outher", але буде дуже greatfull будь-які поради та пропозиції про випадки з членів ФТС, два Мені подобається до цих пір --- 1> Antec Nine Hundred 2> + Case Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А як щодо цей звір.
| |||
| |||
| Wolfey! Thats блискучий посиланням X-справа лише в 14 милях від мене (місцевих) Спасибо: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats ваш бюджет? Вам після занижений або трохи Bling? Вікна?
|
| |||
| |||
| Bling! Так стороні вікна, так як роз'єми кабелів буде моді холодно Cs і світлодіоди додав, £ 100 вершин просили £ £ £ на мій 21 відношенню до моєї наступної побудувати: D |
|
| |||
| |||
| Визначено то Antec 900. Великий вентилятор (як і з іншими випадку) чудово вписується в розміри Antec, а не інший. Простота в створенні, хороший повітря. Просте рішення для мене.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Lol спасибі Alex / Em Тепер у мене є рішення зробити, але достатньо часу, дякую Вам за Ваші поради дуже високу оцінку: D |
|
| |||
| |||
| Це випадок, якщо я використана для моєї останньої ігрову систему. Я хотів унікальні випадки. Я проводжу багато часу на моєму комп'ютері, що я хотів є очі-льодяники. |
|
| |||
| |||
| Ер були Accer? фото - посилання, будь ласка? |