![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Корсар tx750 мощност supplie как мога да кажа, ако тя е всяко добро. Аз съм просто изграждане на първия си игрален PC от нулата и не получи нищо, когато се опитвам да мощност тази машина се. от помощ? как мога да се тества PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият реален тест е под знака на всичко и мощност на.
Essentials са mobo, CPU, RAM, GFX карта, PSU, монитор. Оставете всичко останало изключен / отстранени, DVD, работата на твърдия диск (данни и мощност), звукови карти, мрежови карти, мишка др Опитайте това. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ще опитам unplugging всичко, но най-важното |
|
| |||
| |||
| Аз го води от захранващия бутон на предния панел на вашия случай е свързан с вашата mobo? |
|
| |||
| |||
| Даже на олово е свързан. Снимах се за "по-горе и сега съм се на кратко пръсване (1-2 сек) на CPU вентилатора и зелена светлина върху mobo така предполагам ми PSU е ОК. Сега просто може да не изглежда да получи BIOS екрана нагоре |
|
| |||
| |||
| Не, мъртва PSUs често мощност на LED вентилатора и за няколко минути. Това ще бъде, че или mobo, PSU е най-вероятно, така че първо суап. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, суап на PSU в друг компютър, или да получите на PSU от друг компютър в това един, това е най-лесният начин да се провери.