![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 moc supplie jak mohu říct, je-li nějaký dobrý. Já jsem jen stavební můj první herní PC od začátku a já nedostávají nic, když se snažím moc tento stroj nahoru. pomoc? jak si mohu vyzkoušet PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedinou skutečnou zkouškou je plug všechno a zapnutí.
| |||
| |||
| díky uvidíme zkuste odpojit všechno, ale to nejdůležitější |
|
| |||
| |||
| Beru to vedoucí z vypínače na přední váš případ je spojen s Vaší mobo? |
|
| |||
| |||
| Anobrž vedení je připojen. Udělal jsem výše a teď jsem dostat krátký spurt (1-2 sec), na ventilátoru CPU a zelené světlo na mobo to asi moje PSU je ok. Teď jsem Nedaří se mi dostat BIOS obrazovky nahoru |
|
| |||
| |||
| Ne, mrtvý PSUs běžně moc LED a ventilátor na pár okamžiků. Je to bude, že ani mobo, PSU je s největší pravděpodobností tak, že první swap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, je swap PSU do jiného počítače, nebo získat PSU z jiného PC, že do jednoho, je to nejsnadnější způsob, jak ověřit.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. září 2008 07:48 |
| Geek test | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 6 | 29. dubna 2008 06:18 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 11 | 29. března 2008 18:35 |
| Split test a SEO | anadantra | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Březen 2007 14:27 |
| Thread Nástroje | |
| |