![]() |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 εξουσία supplie πώς μπορώ να πω αν είναι καλή. Είμαι μόνο κτίριο το πρώτο μου PC gaming από το μηδέν και δεν έχουν τίποτα όταν προσπαθώ να εξουσία μέχρι αυτό το μηχάνημα. βοήθεια; πώς μπορώ να ελέγξω το PSU; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μόνη πραγματική δοκιμασία για τα πάντα στην πρίζα και τη δύναμη για.
Essentials είναι mobo, cpu, RAM, κάρτα GFX, PSU, παρακολουθεί. Αφήστε όλα τα άλλα αποσυμπλεγμένο / απομακρυνθεί, DVD, σκληρό δίσκο (δεδομένων και ισχύος), κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, ποντίκι κ.λπ. Δοκιμάστε το. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| χάρη Θα προσπαθήσουμε αποσυνδέσετε τα πάντα εκτός από τα βασικά |
|
| |||
| |||
| Θεωρώ ότι το προβάδισμα από το κουμπί που βρίσκεται στην πρόσοψη της υπόθεσής σας είναι συνδεδεμένο με το mobo; |
|
| |||
| |||
| όντως ο μόλυβδος έχει συνδεθεί. Έκανα τα παραπάνω και τώρα έχω αρχίσει να σκάσει σύντομη (1-2 sec), για το fan της CPU και το πράσινο φως για την mobo ώστε Μάλλον PSU μου είναι εντάξει. Τώρα απλά δεν μπορεί να φαίνεται για να πάρετε μια οθόνη μέχρι BIOS |
|
| |||
| |||
| Όχι, νεκρά PSUs κοινώς εξουσία το LED και ανεμιστήρα για μερικά λεπτά. Είναι πρόκειται να είναι ίδια ή την mobo, PSU είναι το πιο πιθανό έτσι ότι πρώτα swap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, swap το PSU σε άλλο υπολογιστή, ή να πάρετε το PSU από άλλο υπολογιστή σε ένα, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| Ελληνική δοκιμή | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 6 | 29 Απρ 2008 06:18 |
| WPM δοκιμή! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 11 | 29 Μαρ 2008 18:35 |
| Η διαίρεση της δοκιμής και SEO | anadantra | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Μαρ 2007 14:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |