![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Gusar tx750 moć supplie Kako mogu znati ako je bilo koji dobar. Ja sam samo zgrade moj prvi gaming PC od nule i ne dobiti ništa kad pokušam moć ovaj stroj gore. bilo koji pomoć? kako mogu testirati PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedini stvaran test se priključiti sve snage i dalje.
Essentials su mobo, CPU, RAM, GFX kartica, PSU, monitor. Ostavite sve ostalo prekinute / uklonjena, DVD, hard disk (data i moć), zvučna kartica, mrežna kartica, miš i sl. Pokušajte to. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| hvala pokušat ću unplugging sve ali osnovno |
|
| |||
| |||
| JA uzeti to olovo iz vlasti gumba na prednjoj strani vaš slučaj je povezan na svoj mobo? |
|
| |||
| |||
| Da olovo se spaja. Ja sam gore i sad sam uzimajući kratkog praska (1-2 sec,) na CPU ventilator i zeleno svjetlo na mobo tako mislim moj PSU je ok. Sada sam samo izgleda da ne mogu dobiti BIOS ekranu se |
|
| |||
| |||
| Nope, mrtav PSUs uobičajeno vlasti i LED ventilator za nekoliko trenutaka. To će biti taj ili mobo, PSU je najvjerojatnije tako da swap prvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, u swap PSU u drugi PC, PSU ili dobiti iz nekog drugog računala koje u jednu, to je najlakši način da provjerite.