![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 teljesítmény supplie Honnan lehet tudni, hogy ez olyan jó. Én csak épület első PC Gaming a semmiből, és nem kap semmit, ha megpróbálom a hatalmat a gép fel. any help? hogyan lehet tesztelni PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen igazi teszt Dalverseny mindent és hatalom.
Essentials a mobo, CPU, memória, Gfx kártya, tápegység, monitor. Hagyjuk kapcsolni minden mást / szüntetni, DVD, hard drive (az adatok és a teljesítmény), hangkártya, hálózati kártya, egér, stb Próbáld ki. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| kösz megpróbálom kihúzásával minden, de a lényegre |
|
| |||
| |||
| Én azt a vezető szerepet a hatalom gombra az első esetben az Ön csatlakozik a mobo? |
|
| |||
| |||
| igen vezető van csatlakoztatva. Én a fentieket, és most kapok egy rövid repesztőszilárdsága (1-2 mp,) a CPU ventillátor és a zöld fény a mobo így gondolom én PSU is ok. Most éppen nem látszik, hogy a BIOS-képernyőt fel |
|
| |||
| |||
| Nem, meghalt PSUs közös erővel, és a LED-es ventilátorral pár pillanatig. Ez lesz az, hogy vagy a mobo, PSU az a legvalószínűbb, így a csere, hogy először. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, a csere a PSU egy másik számítógépen, vagy töltse le a PSU egy másik PC-be, hogy az egyik, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intel Burn Test, Új stresszteszt Program | serverguy | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 7. Szeptember 2008 07:48 |
| Geek teszt | Mike0001 | Off Topic Discussion | 6 | 29. április 2008 06:18 |
| WPM teszt! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 11 | 29. március 2008 18:35 |
| Split teszt és SEO | anadantra | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. március 2007 14:27 |
| Téma eszközök | |
| |