![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 galia tiekdamas kaip aš galiu pasakyti, jeigu ji yra bet geras. Aš tik pastato Mano pirmoji žaidimų kompiuterio iš naujo, ir aš negaunu nieko, kai bandau į valdžią ši mašina daugiau. Any help? Kaip išbandyti PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienintelis realus bandymas prijungti viskas ir galia.
Pagrindai yra MOBO, CPU, RAM, GFX kortelės, PSU, stebėti. Palik visa kita atjungti / išimti, DVD, kietąjį diską (duomenų ir galia), garso korta, tinklo plokštė, pelė ir tt Išbandykite tai. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanks I'll try išjungiant viskas, bet esmė |
|
| |||
| |||
| Aš tai švino maitinimo mygtuką ant jūsų atveju priekyje yra prijungtas prie jūsų MOBO? |
|
| |||
| |||
| Yea švino yra prijungtas. Aš anksčiau ir dabar gaunu trumpa impulso (1-2 sek) dėl procesoriaus ventiliatoriaus ir žalia šviesa MOBO todėl manau mano PSU yra ok. Now I just can't seem to get BIOS ekrane viršų |
|
| |||
| |||
| Nope, mirę PSUs bendrai elektros LED ir ventiliatorius kelias akimirkas. Tai bus, kad arba MOBO PSU yra labiausiai tikėtina, kad swap kad pirmasis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, apsikeitimo PSU į kitą kompiuterį, arba gauti iš kitos PSU į tą vieną, tai lengviausias būdas patikrinti, ar kompiuteryje.