![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 moc supplie jak mogę stwierdzić, czy jest dobry. Ja tylko na budowaniu mojej pierwszej gier PC od podstaw i nie dostać nic, gdy próbuję się moc tej maszyny. any help? Jak mogę przetestować PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedynym prawdziwym testu jest wtyczka wszystko i zasilanie.
Podstawy są Mobo, CPU, pamięci RAM, karta GFX, PSU, monitora. Zostaw wszystko inne odłączone / usunięte, DVD, dysku twardego (dane i zasilanie), karta dźwiękowa, karta sieciowa, myszy itp. Spróbuj tego. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| thanks I'll try odłączenie wszystkiego, ale najważniejsze |
|
| |||
| |||
| Ja biorę to prowadzić od zasilania z przodu twoja sprawa jest podłączony do Mobo? |
|
| |||
| |||
| yea wiodącym jest podłączony. Zrobiłem wyżej, a teraz jestem coraz krótkim burst (1-2 sek), na wentylator procesora i zielone światło na tak Mobo Chyba mój PSU jest ok. Teraz po prostu nie może wydawać się dostać do BIOS-u ekranu |
|
| |||
| |||
| Nope, martwe PSUs powszechnie dioda zasilania wentylatora i przez kilka chwil. To będzie, że albo Mobo, PSU jest najprawdopodobniej tak, że najpierw swap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, zamieniać PSU do innego komputera lub uzyskać PSU z innego komputera do tego jednego, to najprostszym sposobem, aby sprawdzić.
|
| Zakładki |