![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pirat tx750 putere supplie cum pot spune dacă este nici un bine. Sunt doar construirea prima mea de jocuri, PC-ul de la zero şi de ce nu pricep nimic, atunci când încercaţi să am puterea de această maşină sus. de ajutor? cum pot testa PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singurul real test este de a plug totul în putere şi mai departe.
Essentials sunt mobo, procesor, RAM, GFX carte, PSU, monitor. Lasa totul altceva deconectat / eliminate, DVD-ul, hard-disk (date şi de putere), placă de sunet, placa de reţea, mouse-ul, etc Încearcă asta. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| mersi Voi încerca unplugging totul, dar principiile de bază |
|
| |||
| |||
| Eu ia-o de plumb de la puterea de buton de pe faţa de cazul dumneavoastră este conectat la dvs. mobo? |
|
| |||
| |||
| persoană care a votat pentru a conduce este conectat. Am făcut de mai sus, iar acum mă fac un scurt burst (1-2 sec,), pe de CPU fan şi o lumină verde de pe mobo deci cred ca-mi PSU este ok. Acum, i se pare că nu se poate doar pentru a obţine un BIOS ecran până |
|
| |||
| |||
| Nu, mort PSUs frecvent putere de LED-uri şi fan pentru câteva momente. Va fi ca la mobo sau, PSU fiind, cel mai probabil, aşa că prima swap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, de swap PSU într-un alt calculator, sau de a lua în PSU de la un alt calculator în care o, e cea mai uşoară cale de a verifica.
|
| Marcaje |