![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 moc supplie ako môžem povedať, ak je nejaký dobrý. Já jsem jen stavebné môj prvý herný PC od začiatku a já nedostávajú nič, keď sa snažím moc tento stroj hore. pomoc? ako si môžem vyskúšať PSU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedinou skutočnou skúškou je plug všetko a zapnutie.
| |||
| |||
| vďaka uvidíme skúste odpojiť všetko, ale to najdôležitejšie |
|
| |||
| |||
| Beriem to vedúci z vypínača na prednej váš prípad je spojený s Vašou Mobo? |
|
| |||
| |||
| Anobrž vedenie je pripojený. Urobil som vyššie a teď jsem dostat krátky spurt (1-2 sec), na ventilátora CPU a zelené svetlo na Mobo to asi moje PSU je ok. Teď jsem Nedarí sa mi dostať BIOS obrazovky hore |
|
| |||
| |||
| Nie, mŕtvy PSUs bežne moc LED a ventilátor na pár okamihov. Je to bude, že ani Mobo, PSU je s najväčšou pravdepodobnosťou tak, že prvý swap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, je swap PSU do iného počítača, alebo získať PSU z iného PC, že do jedného, je to najjednoduchší spôsob, ako overiť.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Burn Test, New stres Test Program | serverguy | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. septembra 2008 07:48 |
| Geek test | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 29. apríla 2008 06:18 |
| WPM test! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 29. marca 2008 18:35 |
| Split test a SEO | anadantra | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Marec 2007 14:27 |
| Thread Tools | |
| |