![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Гусар ткс750 моћ супплие Како могу да знам ако је било који добар. Ја сам само зграде мој први гаминг ПЦ од нуле и не добити ништа кад покушам моћ овај машина горе. било који помоћ? како могу тестирати псу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини стваран тест се прикључити све снаге и даље.
Ессентиалс су мобо, ЦПУ, РАМ, ГФКС картица, псу, монитор. Оставите све остало прекинуте / уклоњена, ДВД, хард диск (дата и моћ), звучна картица, мрежна картица, миш и сл Покушајте то. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| хвала покушаће ћу унплуггинг све али основно |
|
| |||
| |||
| ЈА узети то олово из власти дугмета на предњој страни ваш случај је повезан на свој мобо? |
|
| |||
| |||
| Да олово се спаја. Ја сам горе и сад сам узимајући кратког прашка (1-2 сец,) на ЦПУ вентилатор и зелено светло на мобо тако мислим мој псу је ок. Сада сам само изгледа да не могу добити БИОС екрану се |
|
| |||
| |||
| Нопе, мртав ПСУс уобичајено власти и ЛЕД вентилатор за неколико тренутака. То ће бити тај или мобо, псу је највероватније тако да суап први. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, у суап псу у други ПЦ, псу или добити из неког другог рачунара које у једну, то је најлакши начин да проверите.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Бурн Тест, Тест Нови Стресс програм | сервергуы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7. Сеп 2008 07:48 |
| Геек тест | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 29 април 2008 06:18 |
| УПМ тест! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 29 март 2008 18:35 |
| Сплит пробу и СЕО | анадантра | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 16 март 2007 14:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |