![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Corsair tx750 влади Суве як я можу сказати, якщо воно нічого доброго. Я просто будують мої перші ігрові ПК з нуля, і я не отримати нічого, коли я намагаюся до влади цю машину. будь-яка допомога? Як я можу перевірити блок живлення? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдине реальне випробування має на меті підключити всі і харчування.
Основою є плат, процесор, пам'ять, GFX карта, блок живлення, монітор. Написати все інше від'єднати / видалені, DVD, жорсткий диск (дані та харчування), звукова карта, мережева карта, миша т.д. Спробуйте це. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Завдяки я Спробуйте відключити всі, крім Essentials |
|
| |||
| |||
| Я вважати, що дріт від кнопки живлення на передній панелі вашого справи підключений до плат? |
|
| |||
| |||
| Та це пов'язано свинцю. Я ж вище, і тепер я отримую з короткими імпульсами (1-2 сек) від процесорного вентилятора і зелене світло на Mobo тому я думаю, що моя БП ОК. Тепер я просто не можу здатися, щоб отримати екран BIOS до |
|
| |||
| |||
| Ні, мертві блоки живлення зазвичай влада світлодіодних і вентилятором на кілька моментів. Це буде тим або материнська плата, блок живлення є, швидше за все, такий своп, що в першу чергу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, поміняти блок живлення на інший комп'ютер або отримати БП з іншого комп'ютера, що в одному, то найпростіший спосіб перевірити.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Burn Test, Нова програма Stress Test | serverguy | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 вересня 2008 07:48 |
| Грайте та вигравайте випробувань | Mike0001 | Off Topic Discussion | 6 | 29 квітня 2008 06:18 |
| WPM тесту! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 11 | 29 березня 2008 18:35 |
| Спліт випробування і SEO | anadantra | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 березня 2007 14:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |