![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, byl na chvíli, protože IVE posta opravdu tak jen doufat, ÝZVY nedaří .... dostat se na mé vlákno lol .... přední ventilátor na mém počítači duplikátních auto motor, IVE vzít ho ven a vyčistit ho, když jsem kop nebo zatlačte na střed ventilátoru se zastaví nois čas nahradit ho o tom myslíte vy? Není prach tak im jeho myšlení stejně opotřebených snad pouze na své hlučné naběhnout stejně, zdá divný, ale já předpokládám, když to je ventilátor se střídavým rychlosti? Take it easy všem!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ložiska jít v nich a pak se dostat hlučné, nahradit ho mate.
| |||
| |||
| nazdraví dai, i nějaké dobré značky by měly hlídat pro?
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Jakou velikost / typ ventilátoru je? |
|
| |||
| |||
| 12V Nevíte o značku, o průměru zhruba 2,5 palce (pokud nejste jisti, že záležitosti) její odd když, jak jen na bootup jeho hlučný Vidím logem ŽP na něm s dozadu R
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Může být všetečnější pro boot jako PC běží pod tvrdou zatížení, takže fanoušci budou také. Nahlédněte prostřednictvím těchto> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, prostě koupil jeden z shopu dolů silnici, libůstka 4 libry všech různých barev lol, nazdraví za pomoc kámo!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hlučný počítač při stahování | anthony0005 | Obecné Hardware Chat | 8 | 27. dubna 2008 12:41 |
| Prachu list pro tiskárny | mrdaveyk | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 15. ledna 2008 09:52 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 1. Září 2007 07:07 |
| Hlučný počítač Nesnázích | slipend | Obecné Hardware Chat | 11 | 8. srpen 2007 13:09 |
| Thread Nástroje | |
| |