![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου ρε παιδιά, επειδή ήταν λίγο IVE δημοσιεύτηκε πράγματι τόσο απλά ελπίζουμε ΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ πάνε καλά .... να προχωρήσουμε με το νήμα μου lol .... το εμπρόσθιο ανεμιστήρα του υπολογιστή μου επαναλήψεις κινητήρα αυτοκινήτου, IVE πάρει και τον καθαρισμό, αν μου κλωτσιά, ή πιέστε το κέντρο του ανεμιστήρα της nois στάσεις χρόνο για να τον αντικαταστήσει η γνώμη σας; Theres δεν σκόνη τόσο im σκέψης φθαρεί το μόνο ίσως μόνο για το θόρυβο εκκίνησης μέχρι και φαίνεται περίεργο, αλλά υποθέτω thats όταν η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι εναλλασσόμενο; Ηρέμησε όλα!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τριβεία προχωρήσει σε αυτές και στη συνέχεια γίνονται θορυβώδη, την αντικαταστήσει mate.
| |||
| |||
| cheers dai, κάθε καλό i σήματα θα πρέπει να παρατηρήσουμε για;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Τι μέγεθος / είδος του ανεμιστήρα είναι; |
|
| |||
| |||
| 12V δεν σίγουρος για την μάρκα του, διαμέτρου περίπου 2,5 ιντσών (αν δεν βεβαιωθείτε ότι θέματα) το περίεργο όμως πως μόνο με τη εκκίνησης το θορυβώδες Μπορώ να δω το λογότυπο ΕΣ σχετικά με τα πίσω R
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να nosier για την εκκίνηση του υπολογιστή που λειτουργεί υπό φορτίο σκληρά ώστε οι φίλαθλοι θα είναι επίσης. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, μόλις αγοράσει ένα μαγαζί κάτω από την οδική, fancy £ 4 για όλα τα διαφορετικά χρώματα lol, cheers mate για τη βοήθεια!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ενώ Κατεβάζοντας θορυβώδες Υπολογιστών | anthony0005 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 27 Απρ 2008 12:41 |
| Κονιορτός φύλλο για εκτυπωτή | mrdaveyk | Digital Imaging & Printers | 4 | 15 Ιαν 2008 09:52 |
| Θορυβώδες Laptop | xkaylx | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 07:07 |
| Θορυβώδες Computer Trouble | slipend | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 8η Αυγούστου 2007 13:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |