![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej momački, bio neko vrijeme od ive posted zaista samo nadati alls ide dobro .... da biste dobili na s mojim thread .... lol ventilator je ispred moje računalo replicira auto motor, ive uzeti ga i očistiti ga, ako sam kick ili push centra ventilatora na nois prestaje vrijeme da zamijenite ga vi mislite? theres no prašina pa im njegova razmišljanja možda samo iskecan svojih bučnih samo na čizma gore, ali, čini se neparan, ali ja misliti taj kad se ventilator je izmjenična brzina? Uzmi ga lako sve!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ležajevi ići u njima i onda oni dobiti glasan, zamijenite ga drugim.
| |||
| |||
| nazdravlje Dai, svaki dobar i brandove trebali pratiti out for?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Koja veličina / vrsta ventilatora je to? |
|
| |||
| |||
| 12V ne siguran o brandu, 2.5 inčni promjer otprilike (ako niste sigurni da pitanjima) svojim ak iako samo o tome kako njegova bootup svojih bučnih Vidim logo RU na nju s unatrag R
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Može biti nosier na boot kao računalo trčanje pod opterećenjem tako da je teško obožavatelji će biti. " Imati pogledati kroz ove> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, samo jedan iz kupio dućan dolje ceste, fantazija za sva 4 £ različitim bojama lol, klicati za pomoć mate!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Galamljiv Računalna Dok Preuzimanje | anthony0005 | General Hardware Chat | 8 | 27. travanj 2008 12:41 |
| Prašina list za printer | mrdaveyk | Digital Imaging & Pisači | 4 | 15 siječanj 2008 09:52 |
| Galamljiv Laptop | xkaylx | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 1. rujan 2007 07:07 |
| Galamljiv Računalna Trouble | slipend | General Hardware Chat | 11 | 8. kolovoz 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |