![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé fiúk, volt egy kis ideig, mert ive posted tényleg így csak a remény alls jól megy .... hogy az az én thread lol .... az első rajongó a számítógépet ismétlések autó motor, ive vinnünk és tisztítják meg, ha rúg, vagy push központjában a ventilátort a nois leáll ideje kicserélni őt gondolod? ott nem a por úgy gondoltam, hogy csak im elhasználódott talán egyetlen zajos a boot up is, úgy tűnik, furcsa, de azt hiszem, amit, ha a ventilátor a váltakozó sebesség? Nyugodj meg minden!
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bearings menni, és akkor kap zajos, cserélje ki haver.
| |||
| |||
| cheers dai, minden jó márkák kellene tartani a szemét ki?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Mi méret / típus rajongója van? |
|
| |||
| |||
| 12V nem biztos abban, hogy a márka, 2,5 hüvelyk átmérőjű, kb (nem biztos abban, hogy a kérdések) a furcsa, hogy hogyan csak bootup a zajos Látom a logó RU rajta egy visszafelé R
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Talán nosier a csomagtartó, mint a számítógépen fut a nehéz teher, így a szurkolók is meg kell adni. Érdemes megnézni ezek> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| horkantott, most vettem egy boltban meg a közúti, a képzelet for £ 4 különböző színben lol, a segítséget cheers mate!