![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה, היה לזמן מה ive מאז פורסמו באמת כל כך פשוט מקווה alls הולך טוב .... לעלות עם פתיל LOL שלי .... אוהד הקדמי של המחשב שלי replicates רכב מנועי, ive לקחו אותו ואת ניקו אותו, אם אני לבעוט או לדחוף אותו במרכז המאוורר מפסיק את nois הזמן להחליף אותו אתה חושב? theres אין אבק IM חשיבה שלה כל כך פשוט, אולי, בלה את רק מרעיש על אתחול למעלה גם כן, נראה מוזר, אבל אני מניח thats כאשר הוא מעריץ alternating במהירויות? קח את זה בקלות הכל!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bearings נכנס להם ואז הם מקבלים סואן, להחליף אותו חבר.
| |||
| |||
| Cheers דאי, כל המותגים טוב אני צריך לשמור על עיניים החוצה?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| מה גודל / סוג של אוהד זה? |
|
| |||
| |||
| 12V בטוח לא על המותג, קוטר 2.5 אינץ 'בערך (לא בטוח אם מה שחשוב) תמוה כיצד למרות שלה שלה רק על האתחול שלה רועש אני יכול לראות את הלוגו RU עליו לאחור עם R
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| יכול להיות שכן nosier על אתחול המחשב פועל תחת קשה לטעון כך יהיה גם אוהדים. שיהיה לך להסתכל דרך אלה> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, רק קנה אחד מן החנות למטה הכביש, מפולפל עבור כל £ 4 צבעים שונים LOL, Cheers for the help חבר!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב רועש בעת הורדת | anthony0005 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | -27 לאפריל 2008 12:41 |
| אבק גיליון עבור המדפסת | mrdaveyk | Digital Imaging & מדפסות | 4 | ה -15 בחודש ינואר 2008 09:52 |
| צוחני Laptop | xkaylx | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 1 ספטמבר 2007 07:07 |
| המחשב רועש צרות | slipend | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 8 אוגוסט 2007 13:09 |
| שרשרת כלים | |
| |