![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey guys, buvo kurį laiką, nes IVE Posted tikrai taip tiesiog tikiuosi VIETIMAI viskas gerai .... į darbą su mano temoje lol .... priekinis ventiliatorius Mano kompiuteris kartotinių automobilių variklių, ive, kurių buvo imtasi jį atlikti, ir išvalyti jį, jei i Kick It arba stumti nuo ventiliatoriaus centro nois sustoja laikas pakeisti jį manote? Theres No dulkių todėl jiems galvoti tik savo susidėvėjęs galbūt jo tik dėl triukšmingo įkrauti taip pat, atrodo keistai, tačiau manau, thats kai ventiliatorius yra kintamojo greičiu? Take it easy visiems!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Guoliai eiti į juos ir tada jie gauna triukšminga, pakeisti mate.
| |||
| |||
| Cheers dai, bet geros Brands turėčiau saugoti akis laikyti?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Kokio dydžio / tipo ventiliatorius tai? |
|
| |||
| |||
| 12V nesate tikri dėl prekinio ženklo, 2,5 colio skersmens maždaug (jei tiksliai nežinote, kad klausimai) jo keista, tačiau kaip tik dėl jos bootup savo triukšmingas Matau logotipas RU ant jo atgal R
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Gali nosier dėl batų kaip kompiuteris, kuriame veikia sunkiai apkrovai taip mėgėjai galės taip pat. Ar per šias žiūrėti> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| uostomas, tiesiog nusipirko vieną iš parduotuvės, nustatantis kelių, išgalvotas už £ 4 visų skirtingų spalvų lol, Cheers mate padėti!