![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, bol na chvíľu, pretože IVE posta naozaj tak len dúfať, ÝZVY nedarí .... dostať sa na mojej vlákno lol .... predné ventilátor na mojom počítači paralelných auto motor, IVE vziať ho von a vyčistiť ho, keď som kop alebo zatlačte na stred ventilátora sa zastaví Nois čas nahradiť ho o tom myslíte vy? prachu Nie je tak im jeho myslenie rovnako opotrebovaných snad iba na svoje hlučné naběhnout rovnako, zdá divný, ale já předpokládám, keď to je ventilátor so striedavým rýchlosti? Take it easy všetkým!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ložiská ísť v nich a potom sa dostať hlučné, nahradiť ho mate.
| |||
| |||
| nazdraví dai, aj nejaké dobré značky by mali strážiť pre?
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Akú veľkosť / typ ventilátora je? |
|
| |||
| |||
| 12V Nevíte o značku, o priemere približne 2,5 palca (ak nie ste istí, že záležitosti) jej odd keď, ako len na bootup jeho hlučný Vidím logom ŽP na ňom s dozadu R
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Môže byť všetečnější pre boot ako PC beží pod tvrdú zaťaženia, takže fanúšikovia budú tiež. Nahliadnite prostredníctvom týchto> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, prostě koupil jeden z shopu nadol ceste, libůstka 4 libry všetkých rôznych farieb lol, nazdraví za pomoc kamoš!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hlučný počítač pri sťahovaní | anthony0005 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 27. apríla 2008 12:41 |
| Prachu list pre tlačiarne | mrdaveyk | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 15. januára 2008 09:52 |
| Noisy Laptop | xkaylx | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 1. September 2007 07:07 |
| Hlučný počítač ťažkostiach | slipend | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 8. august 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |