![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey çocuklar, süre olarak bu yana ive gerçekten sadece alls iyi gidiyor .... umut yayınlanmıştır benim iplik ile lol .... almak için benim bilgisayar önüne hayranıyım, onu alınan ive ve onu temizlenmeli, eğer i veya nois durur fan ortasında kesme vuruşu bir araba motoru çoğaltır zaman düşünüyorsun onu değiştirmek için? hiçbir toz Bunu düşünme Sohbet Theres onun sadece belki yıpranmış önyükleme kadar da tuhaf görünüyor üzerine sadece gürültülü, ama şu zaman fan hızını alternatif olduğunu varsayalım? Kolay hepsini al!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rulmanlar onları ve sonra da gürültülü, dostum yerine getireceğim.
| |||
| |||
| Cheers, iyi markalar için bir dikkat tutmalı Dai?
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ne büyüklüğü / hayranıyım türü var? |
|
| |||
| |||
| 12V marka, 2,5 inç çapında yaklaşık (emin değilim emin değilseniz bu konularda) onun tuhaf olsa açılışında nasıl onun sadece gürültülü üzerinde i bir geriye R ile logosu RU görebilirsiniz
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Olarak bilgisayar sabit yük altında bu fanlar olacaktır da çalışan önyükleme üzerinde nosier olabilir. Have a look through these> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| snorted, sadece yolda dükkan, fantezi kimden £ 4 için farklı renk lol, yardım dostum için tezahürat bir satın!
![]() |
|
| Bookmarks |