![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Guys, було деякий час після Ive Написав дійсно так просто сподіваюся ALLS йде добре .... ладити з мого потоку LOL .... передній вентилятор мого комп'ютера повторює двигуна автомобіля, Ive вивів його і чистити його, якщо I Kick It або натисніть на центр вентилятор Nois зупинках Час для заміни йому, що ви думаєте? Theres немає такої пилу їм своє мислення тільки зношені, можливо, єдиний гучний при завантаженні як вгору, так, здається дивним, але я вважаю, що вам вентилятора змінних швидкостях? Заспокойся все!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Підшипники йти до них, і вони тоді починають голосно, замініть його партнера.
| |||
| |||
| Cheers Дай будь-якої хорошої марки я повинен стежити за увагу?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Який розмір / тип вентилятора це? |
|
| |||
| |||
| 12V не впевнений на бренд, 2,5 дюйми діаметром приблизно (не впевнений, що питання) її непарну хоча, як його тільки під час завантаження своїх галасливих Я можу побачити логотип RU на ньому зі зворотним R
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Може бути nosier при завантаженні як комп'ютер працює під жорстким вантажем, уболівальникам буде. Подивіться через ці> http://www.overclockers.co.uk/produc...d=57&subid=818 |
|
| |||
| |||
| пирхнув, купив одну з магазину вниз дорозі, химерні за £ 4 різнокольорових LOL, ура допомогою мат!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Гучна комп'ютера під час завантаження | anthony0005 | Генеральний обладнання чат | 8 | 27 квітня 2008 12:41 |
| Пил листів для принтера | mrdaveyk | Digital Imaging & Принтери | 4 | 15 січня 2008 09:52 |
| Гучна ноутбук | xkaylx | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 1 вересня 2007 07:07 |
| Гучна Комп'ютерні Trouble | slipend | Генеральний обладнання чат | 11 | 8 серпня 2007 13:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |