![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ще отговарят ... много хора в мрежата казва, че само в squeezes но те арго затвори вратата, защото на кабелите или нещо такова?
I DONT ума малко modding с моя dremel върху HDD клетка, за да го слот в перфектна, но съм DONT като глас на вратата не закриване (Искам да кажа аз DONT като thaught Аз съм наясно, че вратата не закриване ще направи не шум нито пък аз имам шизофрения или други умствени dissorder като много от вас може да поеме) Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има един въпрос някъде там Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| Да LOL .... ще картата годни ширина мъдър? Ще спрем всички кабелни вратата от затваряне |
|
| |||
| |||
| В GTX на PCB мерки 4,4 "х 10,5" е най-дългата и широката точки. Което е около 10 см ширина от 23 см дължина. На 3D е с широчина 205 мм или 20,5 сантиметра. Вземете под внимание mobo risers (около см) от mobo PCB, а височината на PCI-E слота (казват 3 см за да се убедите) и ширина трябва да бъде наред. Дължината се отнася до мен все пак. Infact, защо просто не се взема tapemeasure или владетел с картата размери дадени и измерване на делото?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| случай могат да се поберат до 27,4 мм и ширина Не знам да ме проверяват и 18 cm широк |