![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to bude vhodné ... Mnoho lidí na internetu říká, že je prostě stlačování při ale převýšení zavřel dveře, protože na kabely nebo tak něco?
i dont mysl trochu modding s mým dremel na HDD kleci, aby drážky v perfektní, ale i dont jako zvuk zavírání dveří není (tím myslím i dont jako thaught Jsem si vědom toho, že dveře nejsou uzávěrky budou bez šumu ani jsem se schizofrenií nebo jinou duševní dissorder, protože mnoho z vás se může domnívat) Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Existuje otázka, někde tam Cewy
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ano lol .... bude karta vhodná šířka moudrý? bude jakýkoli kabel stop dveře od uzavření
|
|
|
|||
|
|||
|
V GTX je PCB opatření 4.4 "x 10,5" je to na nejdelší a největší bodů. Což je cca 10 cm šířka do 23 cm délky.
3D má šířku 205 mm, nebo 20,5 cm. Zohlednit mobo risers (asi cm) na mobo PCB a výšky na PCI-E slot (řekněme 3 cm, aby bylo jisté) a šířka by měla být v pořádku. Délka obavy když mi. Infact, proč není jenom vzít tapemeasure nebo pravítka s rozměry dané karty a opatření v případě?
|
|||
|
|||
|
případě vejde až 27,4 mm a šířka i dont vědět Mrknu
a 18 cm široká |