![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα ταιριάζει ... πολλούς ανθρώπους για το καθαρό λέει μόνο σε αποσπά αλλά επίκλισης κλείσουμε την πόρτα λόγω των καλωδίων ή κάτι άλλο;
i dont μυαλό λίγο modding με dremel μου για το hdd κλουβί ώστε να είναι σε τέλεια αλλά slot i dont όπως ο ήχος του δεν κλείνει την πόρτα (θ σημαίνει i dont όπως το thaught γνωρίζω ότι δεν κλείνει μια πόρτα δεν θα κάνει θόρυβο Επίσης, δεν έχουν σχιζοφρένεια ή οποιαδήποτε άλλη πνευματική dissorder όπως πολλοί από σας μπορεί να θεωρήσει) Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει ένα θέμα κάπου εκεί Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| ναι lol .... η κάρτα θα ταιριάζει πλάτος σοφός; Θα σταματήσει κάθε καλώδιο από το κλείσιμο της πόρτας |
|
| |||
| |||
| Η GTX του PCB μέτρα 4.4 "x 10,5" σε αυτή τη μεγαλύτερη και ευρύτερη σημεία. Ποια είναι περίπου 10 εκατοστά πλάτος από 23 εκατοστά μήκος. Η 3D έχει πλάτος 205 χιλιοστά ή 20,5 εκατοστά. Λαμβάνεται υπόψη η mobo risers (περίπου ένα εκατοστό) το mobo PCB και το ύψος του διαθέσιμου χρόνου χρήσης PCI-E (3 εκατοστά έλεγα να είμαστε βέβαιοι) και το πλάτος πρέπει να είναι εντάξει. Το μήκος αφορά εμένα, όμως. Infact, ακριβώς γιατί δεν λάβει tapemeasure χάρακα ή με την κάρτα διαστάσεις δεδομένου μέτρου και την περίπτωση;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| περίπτωση μπορούν να χωρέσουν μέχρι 27,4 χιλιοστά και πλάτος i dont ξέρτε, επιτρέψτε μου να ελέγχει και 18 cm πλάτος |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| NZXT ή Gigabyte Aurora 570; | harryc | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 30 Μαΐου 2008 14:03 |
| 8800gtx | thingie2 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 22η Μαΐου 2008 13:34 |
| 3D Aurora 570 - Ασημί ή Μαύρο;; | Gazmondo | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 21 Μαρ 2008 06:14 |
| Εξέλιξη Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 1 | 26 Ιαν 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora Silver | pete21 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 14 Ιαν 2008 00:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |