![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| će stati ... mnogi ljudi na internetu, kaže se u samo squeezes ali oni licemjerje zatvori vrata zbog kabele ili nešto?
ja dont umu malo modding sa mojim dremel na kavez za hdd se utor u savršenom, ali ja dont poput zvuk vrata ne zatvaraju (mislim ja dont poput thaught Ja sam svjestan da se vrata ne zatvaraju učinit će bez buke niti imam šizofrenije ili bilo koji drugi mentalni dissorder kao mnogi od vas svibanj pretpostaviti) My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima li neko pitanje tamo negdje u Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| yes .... lol će karticu stane width mudri? će bilo koji kabel zaustavljanje vrata od zatvaranja |
|
| |||
| |||
| The GTX's PCB mjera 4,4 "x 10,5" na to je najduži i najširi bodova. Što je oko 10cm širina 23cm po dužini. 3D je širina 205mm ili 20.5cm. Uzmite u obzir mobo risers (oko cm) na mobo PCB i visinu PCI-e utor (recimo 3cm biti sigurni), a širina bi trebala biti ok. Dužina iako me se ne tiče. Infact, zašto ne pravedan uzeti tapemeasure ili vladara sa kartice dimenzija i mjera s obzirom na slučaj?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| slučaju može stati do 27.4mm širina i ja dont know me pustiti da proverite i 18 cm širine |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| NZXT ili gigabajt Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. svibanj 2008 14:03 |
| 8800gtx | thingie2 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 22. svibanj 2008 13:34 |
| 3D Aurora 570 - Srebrna ili crna? | Gazmondo | Cases & Power Supplies | 6 | 21. ožujak 2008 06:14 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Used Marketplace | 1 | 26 siječanj 2008 01:55 |
| Gigabajt Aurora Silver | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14 siječanj 2008 00:27 |
| Thread Tools | |
| |