![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lesz alkalmas ... sokan a neten azt mondja, ez csak a squeezes de vidám becsukta az ajtót, mert a kábel, vagy valami?
I dont mind a kis modding az én DREMEL a hdd ketrecnek hogy résidő tökéletes, de én dont, mint a hang az ajtó nem záró (Mármint i dont mint a thaught Tisztában vagyok azzal, hogy egy ajtó zárása nem fogja zaj nem is tudom, hogy a skizofrénia, vagy bármely más mentális dissorder annyi talán vállalnak) My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy kérdés valahol ott Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| lol igen .... majd a kártya fit szélesség bölcs? majd a kábel-stop az ajtó zárása |
|
| |||
| |||
| A GTX's PCB intézkedések 4.4 "x 10.5" Ez a leghosszabb és legszélesebb pontokat. Ami kb 10cm szélesség 23cm a hossza. A 3D egy szélessége 205mm vagy 20.5cm. Vegyük figyelembe a mobo hevederek (körülbelül egy cm-es) a PCB mobo és a magassága a PCI-E slot (mondjuk 3cm az biztos) és a szélesség kell ok. A hossz érint engem is. Infact, miért ne vegyen egy vonalzót tapemeasure vagy a kártya méreteit és az adott intézkedés esetén?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| esetén elfér akár 27.4mm és szélessége i dont let me know ellenőrzést és 18 cm széles |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| NZXT vagy Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. május 2008 14:03 |
| 8800gtx | thingie2 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 22. május 2008 13:34 |
| 3D Aurora 570 - ezüst vagy fekete? | Gazmondo | Cases & Power Supplies | 6 | 21. március 2008 06:14 |
| Trend Aurora Duet ISDN Tester | delboy2028 | CJ Használt Piactér | 1 | 26. január 2008 01:55 |
| Gigabyte Aurora ezüst | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14. január 2008 00:27 |
| Téma eszközök | |
| |