![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה מתאים ... הרבה אנשים ברשת אומרת את זה רק ב squeezes אבל הם צביעות סתום את הדלת בשל כבלים או משהו?
i dont קצת modding המוח שלי dremel על HDD לכלוב כדי להפוך אותו בתוך משבצת dont מושלם אבל אני אוהב את הקול של לא לסגור את הדלת (אני אומר שאני dont כמו thaught אני מודע כי סגירת הדלת לא תעשה שום רעש האם עליי ולא סכיזופרניה או כל סוג אחר של הסנטר dissorder כמה מכם עשויים להניח) המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השאלה האם יש איפשהו שם Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| LOL כן .... האם מתאים רוחב כרטיס חכם? יהיה להפסיק את כל הכבלים מ סגירת הדלת |
|
| |||
| |||
| ה GTX של pcb אמצעים 4.4 "x 10.5" בבית זה הרבה זמן ו רחבים נקודות. וזה כ 10cm רוחב 23cm לפי אורך. יש את 3D רוחב 205mm או 20.5cm. קח בחשבון את mobo risers (בערך ס"מ) mobo pcb ואת גובה של חריץ PCI-E (אומרים 3cm להיות בטוח) ואת רוחב אמור להיות בסדר. משך אותי למרות חששות. Infact, למה לא פשוט לקחת tapemeasure או סרגל עם כרטיס מימדים נתון ולאמוד את התיק?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| המקרה יכול להתאים עד 27.4mm ו רוחב אני יודע dont תן לי לבדוק ו 18 ס"מ רחב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| NZXT או Gigabyte Aurora 570? | harryc | מקרים & ספקי כוח | 2 | ה -30 במאי 2008 14:03 |
| 8800gtx | thingie2 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | 22 מאי 2008 13:34 |
| 3D אורורה 570 - כסף או שחור?? | Gazmondo | מקרים & ספקי כוח | 6 | 21st מרץ 2008 06:14 |
| מגמה אורורה דואט ISDN בודק | delboy2028 | ג 'יי משמש השוק | 1 | 26 ינואר 2008 01:55 |
| Gigabyte אורורה כסף | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 6 | 14th ינואר 2008 00:27 |
| שרשרת כלים | |
| |