![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar tai tinka ... daugelis žmonių sako, kad net tiesiog išspaudžia į bet cant uždaryti duris, nes laidai ar kažką?
I dont mind mažai Modding mano DREMEL dėl HDD cage, kad jis lizdą puikus, bet i dont like nuo durų garso nėra uždarymo (I mean I dont like thaught Žinau, kad nėra durų uždarymo bus ne triukšmo Aš taip pat jau šizofrenijos ar kitos psichikos dissorder kaip daugelis iš jūsų gali prisiimti) Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar klausimas kažkur ten Cewy ![]()
|
| |||
| |||
| Taip lol .... bus kortele tinka plotis išmintingą? bus bet Kabelinė sustabdyti durų uždarymo |
|
| |||
| |||
| GTX yra PCB priemonės 4.4 "x 10.5" at it's ilgiausia ir plačiausia taškų. Kuris yra apie 10cm plotis iki 23cm ilgio. 3D jau nuo 205mm arba 20.5cm pločio. Atsižvelgti MOBO statvamzdžiai (apie cm) MOBO PCB ir aukščio PCI-E lizdas (ty 3cm būti tikras) ir plotis turėtų būti OK. Ilgis apie mane nors. Iš tiesų, kodėl gi ne tiesiog priimti tapemeasure ar valdovas kortelės matmenys ir įvertinti atveju?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| atveju gali tilpti iki 27.4mm ir plotis i dont know let me patikrinti ir 18 cm pločio |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NZXT arba Gigabyte Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | Gegužė 30, 2008 14:03 |
| 8800GTX | thingie2 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | Gegužė 22, 2008 13:34 |
| 570 Aurora 3D - sidabrinė arba juoda? | Gazmondo | Cases & Power Supplies | 6 | Kovas 21, 2008 06:14 |
| Mados Aurora Duetas ISDN testeriai | delboy2028 | CJ Naudoti prekyvietė | 1 | 26 sausis 2008 01:55 |
| GIGABYTE Aurora Silver | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14 sausis 2008 00:27 |
| Temos įrankiai | |
| |